Ο Στέφανος Κυριαζής συγχαίρει

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΔ από τον ΑΣ Ρόδος και της ανόδου στη Γ΄Εθνική Κατηγορία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον ΑΣ Ρόδος, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΡ, αφενός για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και αφετέρου, για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε καθόλα τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου, περιόδου 2018-2019

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία.

Με την επιτυχία του, ο ΑΣ Ρόδος απέδειξε ότι το αγωνιστικό πνεύμα, σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια, μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Ο ΔΟΠΑΡ και κατ΄ επέκταση ο Δήμος Ρόδου, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί τον αθλητισμό και την υγιή άμιλλα στο νησί μας.

Εύχομαι στον ΑΣ Ρόδος καλή συνέχεια στην νέα κατηγορία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες.»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *